HTML

Szólásszabadság

  • Naki vagyok kerdojel: Én sem értek egyet a cikk mondanivalójával. A műsor olyan, amilyen, a lényegét kell nézni. Pl. a h... (2013.07.17. 22:36) segítség, tönkrementem!
  • eLevente: Ha még blogod se lesz, akkor legalább sörözni menjünk már el :) (2010.07.01. 16:51) mizu
  • HaRaN: ? :-) (2010.06.30. 21:26) pachelbel
  • btkmersajt: 3 (2010.06.30. 21:21) pachelbel
  • btkmersajt: Kuuuuurva pachelbel, már olyan régóta mindig csak ezt találom itt. Tudom, hogy én vagyok a hüje, h... (2010.05.03. 12:56) pachelbel
  • Utolsó 20

radiobloglink

2007.07.31. 12:56 HaRaN

visszatekintés 1.

Voltunk kis szülővárosomban pakolni a gyerekkori cuccaim között/közül. Igazán megható esemény, mikor előkerül az első ellenőrző, a gyerekkori titkos feljegyzések, régi játékok. Ha film lenne, biztos az igénytelenségig giccses zene szolna ezen képsorok közben, mignem egyszer csak előkerült Joe. G.I. Joe a legyőzhetetlen, a vadállat, aki két furgonnyi fegyvert is képes magán hordozni. Nincs aki legyőzhetné, mert Joe halhatatlan. báááár, az idő felette is eljár bizony. Egyik szeme kicsit lekopott, dehát minek is az, ugyis mindig a a puska távcsövén nézi a világot... A mindenfelé mozgó karja most már arra is mozog, amerre eddig nem tudott:-) Végtelen fegyvere eléggé véges lett napjainkra: 2. Abbol az egyik el van törve... De sebaj, mert ő Joe.
És még mondja valaki, hogy nem jó, ha a gyerek ilyen erőszakos játékot kap...:-)

Joe sajnos elég hamar elfáradt, igy a pakolás közben alkalmam nyilott egy másik meghatározó momentum felfedezésére, ami nem más, mint a LUTRA ALBUM. Sajnos a szinte teljesen kitöltött Ducktales illetve Autós album még keresési fázisban van, de előkerült a Tininindzsás:D Hihetetlen élmény volt a 21-22 éves fejjel összeszedett ujabb matricákat beleragasztani... illetve annyira mégsem. a végére egész unalmas volt.Meg a történet is gagyi:-) Ugy látszik ezt már kinöttem... De régen akkor is jó volt:-D

Szólj hozzá!

Címkék: velemtörténős


A bejegyzés trackback címe:

https://haran.blog.hu/api/trackback/id/tr90128996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása