HTML

Szólásszabadság

  • Naki vagyok kerdojel: Én sem értek egyet a cikk mondanivalójával. A műsor olyan, amilyen, a lényegét kell nézni. Pl. a h... (2013.07.17. 22:36) segítség, tönkrementem!
  • eLevente: Ha még blogod se lesz, akkor legalább sörözni menjünk már el :) (2010.07.01. 16:51) mizu
  • HaRaN: ? :-) (2010.06.30. 21:26) pachelbel
  • btkmersajt: 3 (2010.06.30. 21:21) pachelbel
  • btkmersajt: Kuuuuurva pachelbel, már olyan régóta mindig csak ezt találom itt. Tudom, hogy én vagyok a hüje, h... (2010.05.03. 12:56) pachelbel
  • Utolsó 20

radiobloglink

2008.08.13. 09:47 HaRaN

szekta meg erőszak

Egyre több olyan hír jelenik meg, hogy szektavezérek szexuális örömforrásokat gyűjt a hívei közül. Mélyen elítélő cikkekben próbálják a sátánnal egyenlővé tenni az ilyen embereket. Egy valamiben viszont hasonlítanak ezek a cikkek: Nem igazán találom benne a kényszerítést. Persze valószínűleg a cikk hiányos, de nézzük csak akkor:

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/05/27/ot_not_tartott_rabszolgasagban_egy_cseh_szektavezer

Egy férfi meggyőző dumájával meghódított 5 nőt, akiket megkért, hogy adják neki a pénzüket. Erre azok boldogan megtették és közös háztartásba költöztek a férfival. Dolgoztak is neki, viszont nem igazán kaptak kaját. Ez tényleg szomorú, de akkor kérdezem én, hogy mért nem mentek el? Nem irják sehol, hogy rács mögött lettek volna tartva, az sem, hogy verte volna őket valaki. Egyszóval nem értem a bűnösséget. Vagy akkor ezek után kétszer is válogassam meg a szavaimat, hogy miket mondok egy lánynak, mert az aztán máris erőszakká nyilvánul?

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/08/12/megeroszakolta_noi_hiveit_a_del_koreai_szektavezer

A másik esetben már van némi lehetőség, de az sincs konkrétan kimondva. Egy délkóreai pasas szintén szövegeléseivel híveket állított maga mellé. Aztán ifjú hölgyeknek felajánlotta a tisztulás lehetőségét, akik éltek is vele.

"a vallási vezető azzal kényszerítette őket szexuális kapcsolatra, hogy azt mondta nekik, ez a megtisztulási szertartás része"

Hát ez tényleg annyira fenyegető mondat, hogy nem tudok mit mondani erre. inkább adom mindenem... Vicc.

Persze mielőtt megdobálna valaki, lehet, hogy csak az információ hiányos, viszont akkor is... Túl nagy divat lett az erőszak. Tegyük fel, hogy egy katolikus pap felajánlaná 18. életévüket betöltött híveknek, hogy a sekrestyében egyéb úton is feloldozást adna, mire a hívek boldogan felfekszenek az oltárra. Valószínűleg áthelyeznék és aztán ennyi.

 

2 komment

Címkék: elgondolkodós véleménynyilvánítós


A bejegyzés trackback címe:

https://haran.blog.hu/api/trackback/id/tr2613803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zöld 2008.08.15. 01:14:03

hallotál már a pszichikai és lelki terroról? nameg buta emberekről? most nem azért hogy megvédjem az ostobákat, de aki kihasznál embereket, bármilyen formában, meg még perverz is, az tényleg rohandjon börtönben, vagy ahol kell.
amúgy mindig olyan lesajnálóan tudsz nyilatkozni az emberekről. a bejegyzések többsége már csak fikázás. ettől olyan szomorú leszek mindig :( lehetne kicsit közönségbarátabban? :) mondjuk minden héten lehetne kívánság-kosár, és az olvasók kérhetnének bejegyzéstémát! hm? :)

HaRaN 2008.08.15. 01:38:55

:-D
Hát az az igazság, hogy én nem igazán szeretem az ostoba embereket. illetve liberális szemmel nézve ugy tartom, hogy mindenkinek megvan a joga hülyének lenni.
Ha lenne itt egy kivánságkosár, akkor mit kérnél?:-)
süti beállítások módosítása