HTML

Szólásszabadság

  • Naki vagyok kerdojel: Én sem értek egyet a cikk mondanivalójával. A műsor olyan, amilyen, a lényegét kell nézni. Pl. a h... (2013.07.17. 22:36) segítség, tönkrementem!
  • eLevente: Ha még blogod se lesz, akkor legalább sörözni menjünk már el :) (2010.07.01. 16:51) mizu
  • HaRaN: ? :-) (2010.06.30. 21:26) pachelbel
  • btkmersajt: 3 (2010.06.30. 21:21) pachelbel
  • btkmersajt: Kuuuuurva pachelbel, már olyan régóta mindig csak ezt találom itt. Tudom, hogy én vagyok a hüje, h... (2010.05.03. 12:56) pachelbel
  • Utolsó 20

radiobloglink

2008.03.09. 02:51 HaRaN

békávé

Egy soha el nem küldött levél egy fiktív közlekedési vállalatnak:

Kedves közlekedési vállalat,

én, mint rendszeres törzsvásárlójuk nagy örömmel tapasztaltam, hogy ellenőreik száma jelentősen megemelkedett az utóbbi időben. Pár apró észrevételem azonban mégis lenne a dologhoz kapcsolódóan.
Kezdetben észrevehető volt a riadt tekintet sok ember szemében, mikor lelkes léptekkel haladt a mozgólépcső felé, azonban hirtelen megtorpant a nyolc morcos ellenőr láttán, azonban ez kissé változott. Már nem kotorásznak remegő kézzel végigtapogatva összes zsebüket, hátha a procedúra lefolyása alatt átosonhatnak a biztonsági rétegen. Nem törölgetik zavart vigyorral kendőzve izzadtságcseppjeiket homlokukról. A szaporodó karszalagos tömeg egyetlen hatása annyi, hogy egy könnyed oldallépést kell tenni,nehogy nekiszaladjon valaki.
Kérdezem én, hogy miért kell ENNYI embert alkalmazni, ha azok nem csinálnak semmit? Miért kell OLYAN embereket alkalmazni, akik vagy jobban le vannak kötve saját maguk szorakoztatásával, vagy fizikailag képtelenek felfogni, hogy mit is tartanak eléjük? Miért kell ODA ellenőrt tenni, ahol szinte senki sem jár, vagy ha igen, akkor is egy laza mozdulattal ki lehet kerülni az elszánt alkalmazottat.
Nem tudok elképzelni lehetséges válaszokat, csupán azt, hogy a tisztelt vállalat nem tudott mit kezdeni végtelen sok profitjával és igy próbálta a rászorulókhoz juttatni, hogy felvette őket alkalmazásba. Ez egy nemes cselekedet a részükről. Ha ez igy van, akkor kérem a kedves vállalatot, hogy juttason némi támogatást nekem is. Ha kell odaállok szivesen pár órára malmozni valamelyik állomásra.
Köszönettel,
Egy utas


u.i.: A héten vásárolt bérletemet elfujta a szél a kezemből. Mért pont ilyenkor kell a fent leirtaktol különböző embereket odaállitani??

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: elgondolkodós


A bejegyzés trackback címe:

https://haran.blog.hu/api/trackback/id/tr31372102

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: big data certification london 2019.05.23. 21:07:25

Extrém pornó videók ingyen: animal szex - EXTRÉM SZEX VIDEÓK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása