HTML

Szólásszabadság

  • Naki vagyok kerdojel: Én sem értek egyet a cikk mondanivalójával. A műsor olyan, amilyen, a lényegét kell nézni. Pl. a h... (2013.07.17. 22:36) segítség, tönkrementem!
  • eLevente: Ha még blogod se lesz, akkor legalább sörözni menjünk már el :) (2010.07.01. 16:51) mizu
  • HaRaN: ? :-) (2010.06.30. 21:26) pachelbel
  • btkmersajt: 3 (2010.06.30. 21:21) pachelbel
  • btkmersajt: Kuuuuurva pachelbel, már olyan régóta mindig csak ezt találom itt. Tudom, hogy én vagyok a hüje, h... (2010.05.03. 12:56) pachelbel
  • Utolsó 20

radiobloglink

2007.12.03. 20:34 HaRaN

körlevelek

Kaptam iWiW-en egy körlevelet, miszerint egy szegény rákos kislány 37 forintot kap az AOL és a ZDNET-től minden továbbküldött levél után. Kedves emberek, akik ilyet küldtök tovább! Néhány apróság amin el kellene gondolkodni:
1. Sem az AOL, sem a ZDNET, sem a Microsoft nem fizet ilyenekért
2. Egy e-mailt nem nagyon lehet nyomonkövetni ilyen formában:-)
3, Az iWiW belső levelezési rendszerrel rendelkezik, amin keresztül aztán végképp nem lehet ilyet követni.
4. Ezt a körlevelet legelőször 5 éve olvastam. Vajon még mindig küldik a forintok tömegeit a nagylelkű multicégek?
5. Ennek az egésznek semmi értelme!

A két kedvenc körlevelem:
1.
Ezt a mail- t küldd el annak, akit

       * szeretsz,
       * kedvelsz,
       * a barátodnak gondolsz,
       * gyűulölsz,
       * vagy akivel le akarsz feküdni,

  majd gondolkozz el azon, hogy Te miért kaptad.....

2.
Hello,

A körlevelek a legértelmetlenebb dolgok a világon. Gyűlölöm őket és haszontalanok. Ha kapok egyet rögtön törlöm is. Mindenki hülye aki képes továbbküldeni ezeket a mocskokat. Az ilyen szemét kitalálóit pedig örökre börtönbe kéne zárni és kezelni, mert ELMEBETEGEK. Undorító dolog az egész! Mindenkinek a világon meg kéne ezt értenie. Kiráz a hideg, amikor látom, hogy betegnek gyűjtenek pénzt, vagy el leszel átkozva, vagy szerencséd lesz. Nem érdekel ha nem nől hajam életemben, vagy az sem, ha soha nem lesz barátnőm, mert ez az egész BAROMSÁG. Senkit nem lehet igy elátkozni. És nem fog szerencse sem történni.
Egy haverom továbbküldte 20 barátjának az egyik ilyen hülye levelet és másnap kidobta a barátnője és ellopták a pénztárcáját!! Hát ilyen szerencse nem kell.
Mozgalmat indítok a körlevelek ellen! Csatlakozz Te is ehhez és KÜLDD EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖDNEK HOGY MEGSZŰNJENEK EZEK A SZEMÉT KÖRLEVELEK!!!

Hehe.

1 komment

Címkék: hülye vicces


A bejegyzés trackback címe:

https://haran.blog.hu/api/trackback/id/tr79251303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomvasy 2007.12.16. 17:23:02

Én e legelső kibaszott körlevél okán töröltem magam a szájbavágott wiw-ről, most is úgy fölidegesített hogy mindjárt kettéharapom az íróasztalt...
süti beállítások módosítása